Hetu meni – mitä nyt?

8.9.2023 13:00–14:30

Rovaniemi | Koulutus | Luento

Henkilötunnus tai henkilötiedot voivat joutua netissä vääriin käsiin. Mitä tietoja netin identiteettivarkaat kärkkyvät? Mistä tunnistaa nettihuijauksen ja miten identiteettivarkaudelta voi suojautua?

Kuluttajaliiton projektityöntekiijä Jaana Savolainen kertoo luennolla ajankohtaisista nettihuijauksista ja niiden tunnistamisesta. Luennolla keskitytään erityisesti identiteettivarkauksiin. Henkilötunnuksen menettäminen on vakava asia, mutta jotain kuitenkin on tehtävissä.

Tule luennolle ja opi tunnistamaan nettihuijari! Kuulet myös, kuinka kannattaa toimia, jos on menettänyt henkilötunnuksen. Voit lähettää asiantuntijalle kysymyksiä jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Näin osallistut:

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Rovaniemen Saarenkylän kirjasto (os. Napapiirintie 24, Rovaniemi).

Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.