Hetu meni – mitä nyt?

22.8.2023 17:30–18:00

Webinaari | Tietoisku | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Henkilötunnus tai henkilötiedot voivat joutua netissä vääriin käsiin. Mitä tietoja netin identiteettivarkaat kärkkyvät? Mistä tunnistaa nettihuijauksen ja miten identiteettivarkaudelta voi suojautua?

Kuluttajaliiton projektityöntekiijä Jaana Savolainen kertoo tietoiskussa ajankohtaisista nettihuijauksista ja niiden tunnistamisesta. Keskitymme erityisesti identiteettivarkauksiin. Henkilötunnuksen menettäminen on hankala juttu, mutta jotain kuitenkin on tehtävissä.

Tule kuulolle ja opi tunnistamaan nettihuijari! Kuulet myös, kuinka kannattaa toimia, jos on menettänyt henkilötunnuksen. Voit lähettää asiantuntijalle kysymyksiä jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -ohjelman kautta. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 22.8. klo 16.30.

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Kuluttajaliitto