Helpotusta sähkölaskuun – sähkötuet ja niiden hakeminen

4.5.2023 17:30–18:30

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Tule kuulolle tietoiskuun! Perehdymme Kuluttajaliiton juristin Kristel Pynnönen Anderssonin johdolla erilaisiin sähkötukiin ja niiden hakemiseen sekä muihin kuluttajalle tarjolla oleviin tukiin.

Sähkökriisi yllätti kuluttajat, ja monen kotitalouden kuukausittaiset menot saattoivat hetkessä nousta jopa useita satoja euroja. Sähkölaskun maksaminen on aiheuttanut haasteita monelle kuluttajalle.

Nyt tilanteeseen on tulossa helpotusta, kun eduskunta on vahvistanut erilaisia sähkötukia. Mitä kaikkia tukia on olemassa? Mitkä niistä tulevat automaattisesti ja mitä pitää itse muistaa hakea? Mikä avuksi, jos rahat eivät riitä sähkölaskun maksamiseen?

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -ohjelman kautta. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 4.5. klo 16:20.

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.