Helpotusta sähkölaskuun – sähkötuet ja niiden hakeminen (PERUTTU)

13.4.2023 17:30–18:30

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

HUOM. Tapahtuma on valitettavasti peruttu sairastapauksen johdosta. Pahoittelemme tapahtunutta. Ilmoitamme korvaavasta tilaisuudesta mahdollisimman pian. Liittymällä luentojemme postituslistalle, saat tiedon ensimmäisten joukossa.

Tule kuulolle tietoiskuun! Perehdymme Kuluttajaliiton juristin Kristel Pynnönen Anderssonin johdolla erilaisiin sähkötukiin ja niiden hakemiseen sekä muihin kuluttajalle tarjolla oleviin tukiin.

Sähkökriisi yllätti kuluttajat, ja monen kotitalouden kuukausittaiset menot saattoivat hetkessä nousta jopa useita satoja euroja. Sähkölaskun maksaminen on aiheuttanut haasteita monelle kuluttajalle.

Nyt tilanteeseen on tulossa helpotusta, kun eduskunta on vahvistanut erilaisia sähkötukia. Mitä kaikkia tukia on olemassa? Mitkä niistä tulevat automaattisesti ja mitä pitää itse muistaa hakea? Mikä avuksi, jos rahat eivät riitä sähkölaskun maksamiseen?

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -ohjelman kautta.

Järjestämme kaksi webinaaria samalla sisällöllä – valitse siis sinulle parhaiten sopiva aika ja tule mukaan!

  • Tiistaina 11.4. klo 15.00–16.00 – ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.4. klo 13.55
  • Torstaina 13.4. klo 17.30–18.30 – ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.4. klo 16.25

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Kuluttajaliitto