Arki ilman internetiä

22.5.2023 12:00–13:30

Pirkanmaa | Koulutus | Luento

Voiko kaikkialla maksaa käteisellä? Saako asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa? Palveluita tarjotaan yhä enemmän digitaalisesti, eli verkossa tai erilaisten mobiilisovellusten kautta. Perinteinen asiointi tuntuu muuttuvan yhä hankalammaksi ja kalliimmaksi, kun aukioloaikoja karsitaan ja palvelumaksut kohoavat. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua hyödyntää digitaalisia palveluita.

Koulutuksessa käydään läpi, miten elää arkea ilman internetiä. Saat vinkkejä muun muassa siihen, miten on kätevintä maksaa lasku ilman verkkopankkia, kuinka paljon puhelinasioinnista saa veloittaa, saako palvelunumeroon jonottaminen maksaa ja missä kaikkialla käteisen tulee kelvata maksuvälineenä. Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson.

Tilaisuudessa maksuton kahvitarjoilu.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Pirkanmaan Elokolo (os. Suupankuja 8-10 C, Pirkkala). Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan:

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Löydät Kuluttajaliiton myös