Arki ilman internetiä

23.5.2023 12:00–13:30

Lappeenranta | Koulutus | Luento

Voiko kaikkialla maksaa käteisellä? Saako asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa? Palveluita tarjotaan yhä enemmän digitaalisesti, eli verkossa tai erilaisten mobiilisovellusten kautta. Perinteinen asiointi tuntuu muuttuvan yhä hankalammaksi ja kalliimmaksi, kun aukioloaikoja karsitaan ja palvelumaksut kohoavat. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua hyödyntää digitaalisia palveluita.

Koulutuksessa käydään läpi, miten elää arkea ilman internetiä. Saat vinkkejä muun muassa siihen, miten on kätevintä maksaa lasku ilman verkkopankkia, kuinka paljon puhelinasioinnista saa veloittaa, saako palvelunumeroon jonottaminen maksaa ja missä kaikkialla käteisen tulee kelvata maksuvälineenä. Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton projektityöntekijä Jaana Savolainen.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Lappeenrannan pääkirjasto (os. Kaivokatu 5, Lappeenranta). Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan:

Jaana Savolainen

projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.