Arjen kemikaalit – miten vähentää omaa kemikaalikuormaa?

18.10.2022 17:00–19:00

Webinaari | Webinaari

Oletko miettinyt, miten montaa erilaista kemikaalia arjessasi käytät? Entä huolettaako niiden vaikutus omaan kehoon tai ympäristöön?

Allergia-, iho- ja astmaliitto, Marttaliitto ja Kuluttajaliitto järjestävät kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin kemikaaleista kuluttajien arjessa 18.10. klo 17–19. Tule kuulemaan, miten voit vähentää omaa kemikaalikuormaasi! Webinaarissa käydään myös läpi arjen kemikaaleja käsittelevän kyselytutkimuksen tuloksia.

Näin osallistut

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Teams-ohjelman kautta. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 17.10. klo 12. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Kurkkaa myös webinaarin tapahtumasivu Facebookissa.

Webinaarin ohjelma

  • Kemikaalikyselyn tulokset, Salka Orivuori, Marttaliitto
  • Ympäristön kemikalisoituminen, Lasse Alajärvi, Itä-Suomen yliopisto
  • Kemikaalit arjessamme, Paula Haapasola, Tukes
  • Kuluttajaystävälliset pakkausmerkinnät, Tiina Vyyryläinen, Kuluttajaliitto
  • Vinkkejä oman kemikaalikuorman vähentämiseen, Claudia Mariottini, Allergia-, iho- ja astmaliitto

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).