Ajankohtaista sähköstä ja sähkötuista

26.4.2023 14:00–15:30

Kerava | Luento

Joka puolella kannustetaan nyt säästämään sähköä. Lehdet, netti ja some ovat täynnä vinkkejä, joilla vähentää sähkön kulutusta asumisessa. Mistä vinkeistä on oikeasti hyötyä? Ovatko kaikki vinkit turvallisia ja järkeviä vai voiko niistä olla jopa haittaa?

Käymme läpi myös erilaisia sähkösopimuksia ja sähkön kilpailuttamista. Opit myös, millaisia sähkötukia on saatavilla sekä mitkä niistä tulevat automaattisesti ja mitkä edellyttävät oma-aloitteisuutta.

Aihetta tarkastellaan erityisesti asumisen ja asukkaiden näkökulmasta. Luento sopii kaikille taloyhtiössä asuville ja toimiville, olit sitten asunnon omistaja, vuokralainen tai taloyhtiön hallituksen jäsen. Myös omakotitalossa asuville on luvassa vinkkejä sähkön säästämiseen.

Asiantuntijana Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson. Voit esittää asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta luennon yhteydessä.

Näin osallistut

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtumapaikkana toimii Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-sali (Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava). Tilan saavutettavuustiedot löydät kirjaston verkkosivuilta. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan juristina. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Löydät Kuluttajaliiton myös