Äidin hyvä ravitsemus – raskauden suunnittelusta synnytyksen jälkeiseen aikaan

27.1.2021 13:00–14:00

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Raskautta edeltävällä ja raskausajan ravitsemuksella on tärkeä merkitys raskauden alkamisen ja kulun sekä äidin ja syntyvän lapsen hyvinvoinnin kannalta. Raskauden ja synnytyksen jälkeen vauva-arki imetyksineen ja valvomisineen voi puolestaan haastaa äidin syömistottumuksia.

Äidin hyvä ravitsemus –webinaarissa tutustumme hyvän ravitsemuksen periaatteisiin äidin näkökulmasta. Mitä ravitsemustekijöitä on hyvä huomioida raskautta suunnitellessa? Mitä erityispiirteitä liittyy raskaus- ja imetysajan ruokailuun? Kuinka ravitsemuksen keinoin voi edistää palautumista raskaudesta ja synnytyksestä ja tukea omaa jaksamista uudessa elämäntilanteessa? 

Webinaari järjestetään Zoomin kautta. Pääset halutessasi esittämään asiantuntijalle kysymyksiä.

Luento on kaikille avoin ja maksuton – kutsu siis myös ystäväsi mukaan! Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu webinaarin asiantuntijaan:

Anni Kukkonen

laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Ravitsemusterapeuttina Anni haluaa auttaa syömisen erilaisissa pulmissa. Hän on perehtynyt erityisesti nuorten ja naisten ravitsemushaasteisiin sekä raskaana olevien ruokavalioon. Urheilijoiden ja kuntoilijoiden ravitsemus on myös Annin alaa.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Kuluttajaliitto