Missä mennään, sote-palvelut? Kuluttajaliiton ja Kuluttajatutkimuskeskuksen yhteisjulkaisu

Kuluttajatutkimuskeskuksen ja Kuluttajaliiton yhdessä tuottama ajankohtainen julkaisu esittelee tutkijapuheenvuoroja sosiaali- ja terveyspalvelujen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kuluttajapolitiikan keinoista.

Ketkä ovat tällä hetkellä sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaverkon väliinputoajia? Mihin suuntaan sote-palvelut kehittyvät ja jääkö joku kyydistä? Entä mitä työkaluja kuluttajapolitiikan työkalupakista voidaan poimia sote-kentälle? Lataa julkaisu pdf-tiedostona alta!

Katso parhaat palat julkaisutilaisuudesta:

Julkaisutilaisuus

Missä mennään, sote-palvelut? – Tutkijapuheenvuoroja sosiaali- ja terveyspalvelujen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kuluttajapolitiikan keinoista

Käynnistä uusi työviikko 17.1.2022 klo 9.00 kuuntelemalla uutta tutkimustietoa, kun Kuluttajatutkimuskeskuksen ja Kuluttajaliiton yhdessä tuottama ajankohtainen, julkisia palveluja käsittelevä julkaisu esitellään ensi kertaa.

Ketkä ovat tällä hetkellä sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaverkon väliinputoajia? Mihin suuntaan sote-palvelut kehittyvät ja jääkö joku kyydistä? Entä mitä työkaluja kuluttajapolitiikan työkalupakista voidaan poimia sote-kentälle?

Tilaisuus pidetään virtuaalisesti Teams-sovelluksessa. Liity mukaan tilaisuuteen tästä linkistä. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, mutta voit tilata itsellesi muistutuksen tapahtumasta ilmoittautumalla ennakkoon.

Ohjelma 17.1.2022 klo 9.00–9.45

Tilaisuuden avaussanat
johtaja Päivi Timonen, Kuluttajatutkimuskeskus

Tutkijapuheenvuoroja
professori Mika Pantzar, Kuluttajatutkimuskeskus
projektisuunnittelija Anna-Riitta Lehtinen, Kuluttajatutkimuskeskus
sote-lakimies Julia Lumijärvi, Kuluttajaliitto

Paneelikeskustelu
vetäjänä viestintäpäällikkö Paula Pessi, Kuluttajaliitto

Loppupuheenvuoro
pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell, Kuluttajaliitto

Kysymyksiä asiantuntijoille voi tilaisuuden aikana esittää keskusteluikkunan kautta.

Tervetuloa mukaan!

Julkaisun kirjoittajat asettuivat ryhmäkuvaan Kuluttajatutkimuskeskuksen tiloissa Helsingin yliopiston keskustakampuksella. Kuvassa vasemmalta oikealle: Tiila Juuti, Matleena Frisk, Julia Lumijärvi, Päivi Timonen, Mika Pantzar, Anna-Riitta Lehtinen, Ulla Särkikangas ja Mikko Jauho.