Jäsenpalvelut keskiöön!

Melkein kaikilla merkittävillä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tähtäävillä järjestöillä tulee olla toimivat kotisivut. Kuluttajaliitonkin keskeisin tapa tavoittaa asioistamme kiinnostuneet kuluttajat on liiton kotisivut, jossa viime vuonna oli liki miljoona käyntiä!

Kotisivujen merkitystä ei voi varmasti koskaan liikaa korostaa. Parhaimmillaan ne tarjoavat laajoille kuluttajajoukoille tietoa ja tukea, luovat myönteistä mielikuvaa järjestöstä, saavat ihmiset liittymään jäseniksi ja jopa keräävät esimerkiksi kyselyiden avulla käyttäjien itse antamia tietoja edunvalvonnan tueksi.

Kuluttajaliiton uusista kotisivuista toivotaan tulevan tällainen kävijöitä hyödyttävä paikka, jonka kautta liitto ja sen alueelliset kuluttajayhdistykset muun muassa saavat kontaktin heistä kiinnostuneisiin kuluttajiin. Sivuille on luotu tämä vain kuluttajaliiton sekä alueellisten kuluttajayhdistysten jäsenille tarkoitettu sivusto, johon keräämme hyödyllistä tietoa ja jonka kautta tarjoamme jäsenyyteen lisäarvoa.

Annattehan palautetta uusista sivuistamme, jotta voimme yhdessä kehittää niistä entistä paremmat kaikille. Kotisivujen toiminnallisuuksia on tarkoitus jatkuvasti kehittää sen palautteen perusteella, jota teiltä saamme.